Torsdag 14/9

Nu är det mitten av september. Det är höst. Här på Kaggeholm blir det mörkare på kvällarna, det regnar och smattrar hemtrevligt på sjöns yta, och trädens blad börjar äntligen skifta i de varma, eldiga färgerna.

Mitt i allt finns ett gäng unga vuxna. Som bor här. Som dricker te på kvällarna, häller i sig kaffe under den gemensamma frukosten och pluggar. Det är fantastiskt.

Och jag då? Jag lyssnar på den här spellistan på Spotify, dricker te med citron på mitt rum, tassar runt i fladdriga byxor och hoodies, gäspar och jobbar hårt.

Jag övar, övar och övar. Sjunger konstant, spelar piano och trummor. Jag läser noter, tar ut stämmor, skriver kompskisser och försöker hålla isär alla teoriuppgifter jag ska göra klart tills nästa vecka.

Jag försöker skriva ny musik också, men det verkar som om det finns ett hinder ivägen. Inget som kommer ur mig är enligt mig bra nog, det är bara fraser, ljud av känslor. Kanske är viljan att producera något så stark att kreativiteten inte får ta tillräcklig plats.

Allt detta, och mycket mer, har jag haft för mig i snart tre veckor.

Samtidigt åker jag hem till Örebro varje fredag för att repa eller ha gig. Jag älskar det, men i samband med att försöka få in en rutin här på Kaggeholm så är det lite stressigt. Men jag tror jag kommer fixa det ganska bra faktiskt.

Det är ju trots allt detta jag vill hålla på med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s